| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Líbiku, nepsala jsem, že pochválit miminko se musí, vlastně nic se nemusí, ani potkat se s bývalou spolužačkou se nemusíš, můžeš včas přejít na protější chodník. Psala jsem, že když se s někým, kdo věže kočár, potkám, automaticky kouknu do něj a prohodím něco o dítěti, aniž to ze sebe musím dolovat, nějak automaticky. Když jsem se nad tím zamyslela, tak asi proto, že vím, že ta maminka (babička) to čeká a že je to dítě střed jejího života.
A o tom, že to nesouvisí s povahou a temperamentem jsem nenapsala ani slovo. Naopak jsem tu několikrát vyjádřila přesvědčení, že Valkýra prostě nemá vrozené schopnosti empatie a že to jsou asi autistické rysy její povahy, za kterou nemůže.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.