Ropucho, jo, to naprosto chápu...když jsem v jiné práci chodila na obědy do jídelny, tak jsem chodila vždycky sama (na rozdíl od kolegů, kteří chtěli chodit v tlupě) a naštěstí si ke mně nikdo nepřisedal...takže jsem měla relativní klid...a jinak přesně takhle to má i syn, kterého jsme už někdy na začátku pandemie odhlásili ze školní jídelny, původní záměr sice byl hlavně vyhnout se tomu, aby na sebe prskali ještě v jídelně, ale brzy jsme zjistili, že mu to vyhovuje mnohem víc, protože jednak ve škole to jídlo nebylo vždycky podle jeho gusta (a na výběr nemají), ale hlavně tam byl hluk a nenajedl se v klidu...od té doby, co obědvá doma, tak je víc v pohodě...předtím se stejně ještě dojídal pak doma, protože v tom stresu toho tam moc nesnědl a chtěl rychle vypadnout...a když bylo třeba lečo s bramborem, tak snědl jen pár suchých brambor, protože papriky ani rajčata nedá do pusy v žádné podobě apod...takže teď je to ideál...a jelikož manžel má zkrácený úvazek a já jsem některé všední dny taky celé doma, tak často obědváme všichni tři ve stejnou dobu doma