Majetkově je to tak že ji vyplatím z domu což jsou 2000000. Proto musím prodat pension který je otcův. Máme tam nepsaný podíl po matce ale můj otec souhlasí. Děti si můžu prý vzít vždy když budu já a oni budou chtít. To vím že je nejisté ale starší dcera už bude mít 17 a přijde mi hodně rozumná. Chodí na zdravotní školu. Až na to že dojíždí každý den asi 80 km než aby byla na intru. To možná bude taky trochu důsledek. O těch kamarádech, tak tchýně nemá žádnou. Ta je sama u nás. Před sousedy se schovává. To dva sousedí jsou má rodina a říkali že vždy když jdou za ní si pokecat na zahrádku tak se honem schová. Zvláštni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.