Máslo je strašně drahé a tak hledám nějakou ekonomickou variantu. Jde něčím nahradit máslo v dezertech? Myslela jsem třeba na máslovou heru, ale zjistila jsem, že je to stejně 100% rostlinný tuk. Existuje něco, jako "nastavené máslo", půl másla půl rostlinného tuku třeba? Je mi jasné, že správný dezert je prostě z másla a bude to poznat, návštěvě bych to nenabídla, ale dětem je to putna a sotva to poznají, skufrují na co přijdou
a jde víc o kvantitu než kvalitu... Co používáte? Mám na mysli např. tvaroh s máslem do míša řezů apod., ne máslo vyloženě do těsta, tam to jde ošulit líp.
Můžu samozřejmě použít půl másla a půl něčeho, ale zajímají mě vaše tipy, co používáte, jak to řešíte a jaké třeba máte vyzkoušené kombinace, že jsou chutné a stačí. Uvažovala jsem třeba o pudinku, ale to je pak úplně jiný výsledek.