Val, nemyslim si, že tvůj vztah s dcerou narušilo nějaké neslibování. Já taky detem nic neslibuji a často jsem jim i odmítla odsouhlasit něco ve stylu "ano.. nekdy". A presto máme vztahy dobré. Myslím že u vás se rodinami tahne prostě špatná komunikace. Neochota udelat něco pro děti a narušit si tím svůj vlastní zabehly klid. I ty to tak máš. Možná ne ve stylu své matky, ale zas jinak. Už dávno jsi mela být u psycholozky a řešit tuto vadnou komunikaci aby to dceru nepoznamenalo (když tvrdšíš že tě to štve).. ale jak je zvykem v celé vaší rodině.. proč bych to delala že? Pro tebe mama taky nic neobetovala..tak Proč bych já měla.. No a pak tu píšeš takovou věc jako "dceři jsem nic neslibovala a proto máme špatné vztahy". Myslím že ten problém je o moc hlubší..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.