To mi přijde lepší rovnou další jíška, tam je ta mouka alespoň trošku tepelně upravená. Vím, že většina lidí ctí studená jíška do vroucího a naopak. Já z domova znám, co nejteplejší jíška do vroucího a nikdy žmolky nemám, dělala to tak i moje babička. Prostě to celé zašumí a žmolky nikdy, ale musí být oboje fakt pořádně rozpálené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.