| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem ze zvedavosti koukla na ten test. Priznavam, ze mi prisel uplne v pohode, v drtive vetsine pripadu jde pouze o zakladni porozumeni textu. Ani u smaveho reka neni treba zasadne trpet a cist to cele.
Fakt vetsina uloh jde zvladnout se zakladni logikou, znalostmi z 1. stupne ci dokonce v pripade smaveho reka i ze skolky (8 slabik).

Spis mi teda vrta hlavou jina vec - proc se furt, doprcic, ve skole resi vetny rozbor a druhy vedlejsich vet, kdyz to neni potreba ani na ty pitome prijimacky??? Proc se neresi prave porozumeni textu?
Celavzdelavaci revoluce spociva v tom, ze CERMAT nahodi testy, rodice/placene kurzy to deti nauci a skoly si jedou dal v minulem stoleti?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.