Tak z toho, co píšeš, jsem velkou část věcí aspoň vyzkoušela (a posléze naprosto znechuceně odložila - třeba kombiné :D).
Kuchyňských přístrojů mám asi trochu nadprůměrně, ale v mém případě je to zčásti i nástroj spjatý s prací, tak to asi nejde úplně řadit do osobních choutek a nechoutek, něco občas prostě potřebuju :)
Výtvory haute couture by nebyly kompatibilní ani s mým tvarem, ani s obsahem mé peněženky, ale rozhodně by mi přišly zajímavé a přitažlivé. V mezích kompatibility obého výše zmíněného nosím občas ráda modelové klobouky a oblečení šité na míru, takže aspoň taková couture v nižších patrech, či spíše přízemí
Z věcí, co tu padly, jsem leccos nevyzkoušela nikdy - trojku či vyšší čísla, milence v jednotném ani množném čísle... :) Jiné jsem vyzkoušela v čísle jednotném a shledala je velmi nepříjemnými a neplánuju je opakovat - třeba návštěvu kosmetiky.
Z věcí, co tak u lidí obvykle vídám, nemám a nikdy jsem neměla pohovku a konferenční stolek, kávovar, jakoukoli odličovací kosmetiku, elektrický zubní kartáček a nůž na sýr :)