Přidat odpověď
Neznámá...
můj muž byl ve 49 znovu novopečeným otcem :-D
Otcem je stále :D. Dětem velkým i těm našim - tehdy- malým.
Ale je pravda, že nám trochu utekl čas.. děti už máme velké, ty společné. A jeho velké děti předtím jsou už dost dlouho dospělé. A tatínek nám nějak začíná chátrat. Hrozně mne to zlobí v tom, jak to vnímá.
Jeho hrozně štve, že stárne. Předpokládám, že to zase ustojíme, jako už párkrát. Energie ještě má dost, jen tak nějak leniví a nevím, zda ho nechat lenivět a odpočívat, - nepřipadá mi, že by to fungovalo, spíš naopak. A zároveň se mi nechce kohokoliv natož jeho nějak ovládat, prudit, poňoukat, ale trochu mám pocit, že když to nebudu dělat.. tak se uklidí do křesla... a pokojně tam zejde. Což se mi nechce sledovat a myslím, že by to taky nechtěl.
Zase nechci být prudič.. a samo to nejde. Třeba, že klouby -kolena, ramena etc.. potřebují pohyb
"chodím se psem ráno a večer".
No ale zbytek v autě nebo u TV. No, prostě - začal to být boj. On se pořád rozčiluje, že stárne, zlobí ho tělo, tráví dost času u lékařů. No nemusí, třeba kdyby občas poslechl... a dal si se mnou k snídani ty vločky.
Tož tak.
Jinak já jsem rozhodně senior, ale jinak kočka k nakousnutí :-D. Nějak jsem se nezařazovala nikdy, věk seniorský - 50 + aktuálně není, do důchodu bych šla v sukni nad kolena zítra :-D, ale spočítali mi, že budu brát 20 tisíc, kdyby k tomu došlo, to mi na hypo ještě nevyjde... takže makat o pár let déle.
Předchozí