Jako nevěsta bych se postavila na stranu budoucího manžela. Je to jejich svatba a měla by odpovídat jejich představám. Chtějí tradiční svatbu, nic extra., tomu se dá lehce vyhovět. Jako byla jsem na vséijakych svatbach a nebyl problém vyhovět svatebcanum - black & white dress code, country style, bez děti. Vyhověla jsem vždy a rada i když třeba country Style byl trochu oříšek, bylo to důležité pro novomanžele. Jestli jsou pro novimanzele důležité boty ( pro mě rozhodne na mě svatbě byly), tak holt všichni budou mít boty.
Pro upřesnění, v létě chodím hodně bosa, ale vím ze jsou události kdy jsou boty žádoucí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.