| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zaznamenala jsem tu z nějakého příspěvku, že se tu možná podobná věc někde nedávno řešila, a možná píchám do vosího hnízda, ale nenatrefila jsem tu to, tak nevím.
Jak se díváte na úlevy dětí se speciálními potřebami u přijímaček na osmiletá gymnázia? A vidíte to jinak, nebo stejně, jako na čtyřletá?
Mají ty děti problém, který je potřeba touto cestou korigovat a je to spravedlivé vyrovnání možností vůči "zdravým" dětem? Protože jsou chytré a na gymnázium patří? Nebo je to naopak nespravedlivá výhoda vůči dětem, které také dřou a mají pak kratší čas na vypracování testu a předběhne je v počtu bodů někdo, kdo nad úlohami mohl přemýšlet o čtvrt hodiny déle?
Jak tuto problematiku vidíte jako matky dětí, které jsou vlastně v nevýhodě za to, že jsou "méně problémové" (nechytat za slovo, prosím!), jak to vidíte jako matky dětí, které tuto výhodu mají a třeba z různých důvodů hodně potřebují a jak to vidíte jako učitelky se zkušenostmi z obou stran (a ještě i dalších stran, které já tam třeba nevidím)?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.