Přidat odpověď
Akci pro 100+ lidí děláme několikrát do roka.
Chce to celé zvíře na rožeň. Klasické grilování pouze ve formě pár kousků třeba kuřecího jako doplněk.
Jinak by těch grilů muselo být několik.
Řízečky bych teda obalovat nechtěla, ale u nás je po objednání udělá řezník a přiveze je ve várnici a není to drahé, tak bych se poptala.
U nás řezník dělá i kuřecí křidýlka do friťáku, mražené. To kupujeme pro děti, pak se jim osmaží během akce.
Jinak mnoho zeleniny.
Pivo a limo točené ze sudu.
U nás je zažité, že každý přinese plech něčeho sladkého a většinou i něco slaného, třeba ten salát nebo chlebíčky, takže je nakonec dost rozmanitého jídla.
Určitě bych nedělala špízy s mozarelou a mini rajčátky, to je dost drahá záležitost pro tolik lidí.
Vděčný jsou různé saláty - bramborový, těstovinový i šopský - ten teď asi také nebude nízkonákladový, zelný atd.
Předchozí