Takhle jsem jednou rozřízla sáček z vysavače, abych našla náušnice, o které jsem si byla 100% jistá, že tam je. Byla, kromě ní tam bylo ještě odhadem půl hračkářství - figurka do carcassone, lega tak na 3 autíčka a jeden menší hrad, gumiček a sponek zhruba pro jednu třídu holčiček, penálová výbava průměrného prvňácka apod. Kdybych vysypávala vysavač celou dobu, co mám děti, ušetřila bych minimálně na jedny vánoce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.