Veroniko byla jsem tam když jsem měla samovolný potrat v 8tt.Jednali se mnou jako kdyby vůbec neměli srdce,prostě jako na běžícím páse.A po zákroku jsem měla jít domů v ten den,ale ležela jsem tam tři týdny,protože mi to špatně pročistili a museli mi to dělát třikrát.V té chvíli utrpení jsem podstoupila 3Xoperační sál a jeden den se protáhnul na tři týdny. A když tam rodila moje kamarádka,tak asi měli nějaké špinavé,nebo nesterilní pomůcky a ona dostala po porodu dole zánět jak hrom.Každý má asi jiné zkušenosti,ale já vím o tomhle,proto mně to tam odrazuje.a to bydlím na Fifejdách!Měla bych to u baráku!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.