Přidat odpověď
A nedomluvíte se v nejbližší škole? Jinak jsme loni pro 60 lidí týden vařili v běžné kuchyni, jen mám sporák 75 cm a k dispozici ještě jeden obyčejný v patře (třeba kvůli druhé troubě¨) a mám 3 velké hrnce. Klasická jídla i s polívkou -1 člověk celé dopoledne, druhý na cca dvě hodiny pomoc s rozvozem, úklidem nebo třeba škrábáním brambor. Vy máte sice víc lidí, ale zase nemusí mít každý všechno a není to úplně naráz, takže z deseti kil masa guláš a deset kilo miniřízečků, deset kilo upečených kuřecích špalíků (to je 150-300 g masa na člověka pro 100-200 lidí), sladké a slané pečivo, uvařené těstoviny (postupně dovařované)a míchací "bar" s masem, sýrem, pestem, zeleninou, dresinky aby si každý vyrobil salát dle vlastní chuti. Pokud byste pořád měli pocit, že je toho málo tak zabíjačkové a sýrové mísy. Není to sice na Michelinskou hvězdu, ale pokusit se nakrmit 100-200 lidí masem z grilu, když nejste profíci není úplně dobrý nápad. Výčep s pivem i kofolou se dá půjčit, sehnat džbány a prát do nich mátu a citrony. Ať se akce vydaří.
Předchozí