Přidat odpověď
Krome par let na ZS a stredni mam kratke vlasy. Mam je sice huste, ale jemne, takze po par letech polodlouhych vim, jak hrozne to vypada (tehdy jsem to nevidela:)) Porad ucourane a ridke nic, i kdyz jsem si vlasy myla denne. Vysledek seda mys. Kratke vlasy mi vzdycky strihali doma, pak znama, vysledek nijaky, ale do jiste doby mi to taky nevadilo. K profi kadernici jsem zacala chodit asi az v 25 a mam porad tu stejnou. Umi i kratke strihy. V obliceji jsem prokoukla. Nekolikrat se mi stalo, ze se me ptaly cizi zeny, kdo me striha.
Osobne nechapu tu potrebu mit za kazdou cenu dlouhe vlasy, mnohdy nevyhovujiciho strihu a mizerne kvality, znicene barvenim nebo spatnou peci. Nekomu dlouhe vlasy nejsou souzeny, neunesou vahu a lamou se v urcitych delkach, ale treba mikado v delce pod usi je moznost, etc.
Zaroven ale vidam spoustu starsich zen s mizerne ostrihanymi kratkymi vlasy, priserne barvy, znicene spatnou peci, atd. Pritom by stacilo malo a spolu s trochu vetsi peci o zevnejsek by hodne prokoukly a vypadaly mnohem lip. Nebavim se o vylepseni typu tuna mejkapu navic a znackove hadry, proste z nich jde citit takova ta rezignace uplne na vse a vlasy to jen podtrhuji.
Předchozí