V krátké dny, kdy jsem doma po jedné hodině, si většinou uvařím kafe a chvilku relaxuji. Pak jdu se psem, zapnu pračku, myčku. Většinou peču nějakou buchtu, aspoň v úterý a čtvrtek, kluci jsou na sladké. V létě si jdu zaplavat do bazénu nebo rybníka. Zbytek rodiny se schází kolem 4, tak mám volno pro sebe. Dva dny v týdnu přijdu v pul šesté a to uz jen chystám večeři. V ty krátké dny bych mohla chodit do práce třeba na sedmou nebo osmou, ale jdu na šest a mám před sebou skoro celý den, hlavně v létě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.