Já jsem nikdy nevěděla, co mám říkat, neumím se bavit s cizími lidmi, o nichž nic nevím. Takže já, když jsem někam vodila děti, jsem slušně pozdravila, pokud mě někdo oslovil ( což se nestávalo), tak jsem slušně odpověděla a odebrala se pryč. Většinou jsem se vrátila domů, na kroužky mimo dosah bydliště naše děti nechodily. Akorát dcera v předškolním věku chodila na výtvarku ve městě, to jsme šli se synem vždy na hodinu do parku. Sami.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.