Jako jo, osamostatnit bys je samozřejmě zvládla sama, ale část „práce“ udělá ten Skaut. Vedla jsem leta oddíl podobného druhu, a naučila jsem hodně dětí např. krájet a mazat chleba (mě vlastně v oddíle naučili vařit, doma na to nebyl čas-chuť). Nejde o to, že by je to rodiče nezvládli naučit, ale prostě je to do té doby nenapadlo, nebylo to třeba… a řadu dalších drobností jak těchto „technických“, tak soft skills. Dle mého nejde čistě jen o ten čas, po který oddíl děti „pohlídá“.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.