| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Čím kdo zachází, tím také schází... Johnnymu tohle divadýlko přeju, opustil kvůli Amber Vanessu P., své děti a svůj deklamovaný idylický život ve Francii. Klasické zatmění "mozku" padesátníka zblblého z mladého neokoukaného masíčka. Takže jsem ráda, že je jejich špinavé prádlo takto veřejně propíráno a doufám, že se z toho ponaučí pár budoucích zatemněných padesátníků. Asi marně.
Dále je zajímavé, že ze dvou celkem pohledných lidí a herců se staly dvě záštiplné a prapodivné kreatury - myslím Johnnyho i Amber. Deppa jsem měla moc ráda, jako herce i jako chlap se mi líbil, ale docela mě to poslední dobou přešlo. To samé se mi stalo s Melem Gibsonem, Hynkem Čermákem, M.Horáčkem, M.Vieweghem a dalšími lidmi, kteří se zbláznili a zošklivěli celkově.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.