Julliet, takhle já před dovolenou zkoumám mapu a hledám výlety a zajímavosti, místo letáků a receptů
Na turistické dovolené raději nevařím, ale ráno vejce udělá manžel, oběd si dáme v restauraci a večer něco rychlého, ideálně venku na ohni dělaného, to mi přijde fajn. Dvakrát denně jídlo z restaurace nemusím, i kdybych to neřešila z finančního hlediska. A pokud jsme u moře, vařím naopak v rámci polední siesty oběd (a v podstatě mi to vyhovuje, já se u vody na slunci moc dlouho válet nevydržím) a "ven" jdeme jíst večer. Ale ty obědy jsou fakt nejjednodušší recepty typu těstoviny s něčím, narychlo upečené maso s bramborem/rýží/kuskusem, příp. jenom polévka a pečivo ... Ale místní suroviny samozřejmě taky rádi pořídíme, akorát že v Evropě moc překvapení zase až tak nenacházíme