Myslela jsem si, že si nechám časem opravit prsa. Kus jednoho mi chybí a je to vidět. Bohužel se mi dělají keloidní jizvy, tak jsem si to rozmyslela. Možná půjdu časem do víček. Potřebovala bych to, ale zatím vidím, tak to odkládám. Pár žen s úpravou víček a liposukcí znám. Výsledky byly dobré a dodalo jim to sebevědomí. Na jaře jsem potkala známou, která měla víc úprav na obličeji. Té jsem se skoro lekla. Snažila jsem se nezírat. Předtím byla hezká. Je možné, že to bylo čerstvé a už vypadá normálněji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.