ta smůla se jmenuje překvalifikace, případně vysoce specializovaná práce mi na pracáku též nic nenašli, i když jsem sama obeslala spoustu institucí, taková místa se prostě hlídají pro známé, takže výběrka jsou jen naoko nakonec jsem šla do práce neodpovídající mé kvalifikaci a jsem ještě teď otřesená, co všechno si lidé nechají líbit jen proto, aby nějakou práci měli - svět se řítí do řiti...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.