Val, to mam taky rada, testoviny s dusenym zelim a mam to z Rodiny, uz nevim od koho. Ale pouzivam spenatove nebo rajcato-bazalkove linguine, ty jsou dobry samy o sobe, pak spoustu do zlatova cibule a zeli, nejlepe uz nakrajene v pytliku. Uzeninu vetsinou zadnou nemam, nekdy strouhany syr, kdyz je. A na dovrseni prostoty to davam na jeden obri talir doprostred stolu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.