Přidat odpověď
Valkýro,
to ano, ale bylo by to pořád o den víc, než mám teď.
Teď přijedu v pátek večer (většinou po šesté) domů, sednu k PC, abych vše do neděle v noci stihla (a ano, na rozdíl od všedních dnů v sobotu a v neděli spím 8 - 10 hodin, ve všední dny jen 3 - 5 h). Kdzž jeydím každý den domů meti šestou a osmou, tak už nestíhám dělat přípravy i do specky, i na matiku a fyziku. M a F musím mít předchystáno z víkendu a jen dělat drobné úpravy. Bohužel mi často zůstane příprava na fytiku ve specce, která zabere trojnásobek času co obvykle, protože to jsou tři spojené ročníky, takže pondělí a středa večer to jsou 2 - 3 hodiny jen to (hodně času zabírá vybírání vhodných vidí a tvoření procvičování pro "samostatnou" práci, vždy alespoň jeden ročník musí zhruba třetinu hodiny pracovat zcela samostatně). No a každý den ještě moje specka, kde jsou zase tři ročníky, takže na každou hodinu troje zkombinované přípravy, a to se nedá chystat moc dopředu, protože to ne vždy jde podle plánu.
Takže představa volné středy, kdy bych se mohla ráno vyspat a odpoledne odpočatá mohla dochystat vše na čtvrtek a pátek, a pak jít zase v lidskou dobu spát, je jako sen.
Předchozí