| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ono je blbý, že kdyby měly děti volno, rodiče taky, asi by se nechtěli učit, a kdyby se to nepotkávalo, byl by problém s hlídáním, kdyby měli učitelé to volno na střídačku, zase by to nebylo dobrý, i učitelé mají děti,

mně by vůbec nevadilo ubrat jim hodin, zahustit tu školní práci, jenže místo toho se pořád nějaká blbost přidává

tak mi nějak nenapadá, jak to udělat

jinak by se mi to samozřejmě líbilo, i kdybych ten jeden den byla v práci a neučila, man dost problém přepínat během deseti minut z jednání do výuky a zpátky, ono se něco řeší i přes den a to mě teda unavuje asi nejvíc

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.