Přidat odpověď
ahoj holky, tak mam dvoudenní absenci, snad jsem to vsechno precetla ale ani nevim na co mám reagovat:))...
Hanko, musim se taky mrknout na ty krosničky, Elišce se totiž v kočárku moc nelíbí ani ve sportákový variantě, ledaže jí furt něčím krmim, to pak joo.. tak sjem zvědavá na tu vaší Nikei ... jo a jogurt ji elča myslím asi zhruba od osmýho měsíce, ale už si to moc nepamatuju, v každým případě jí moc chutná a jeden samotný jí nestačí, nejradši ho má s banánem a nebo boruvkama:))
Lucko, ve středu jdem do poradny tak jsem zvědavá na tu moji hubendíru, no ale přijde mi že se trochu spravila, tak jsem zvědavá, jak dopadne souboj těch našich nítěnek:))
včera holky na plavču skákaly samy z okraje do bazénu a hrozně se jim to líbilo, a lá já se trochu bála, takže jsem to poprvý fakt zkazila - nejen že, jak jsem se koukala na Gábinu s Kačenkou a chtěla jsem to tak okopírovat až jsem na Elišku volala Kačenko á.... to jsem matka co! no a bála jsem se jí pustit, ale nějakej spís podvědomej reflex.. ale pak nám to šlo a Eli byla samozřejmě uplně v pohodě a podplavávaly zvířátka, příští týden s náma jde tatínek, tak jsem na něj zvědavá, jeslti se přidá i do vody:))
teda ale pěkně mě štve to počasí, kde je to sluníčko a zahrádky, ach jo!
Předchozí