| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj holky, tak mam dvoudenní absenci, snad jsem to vsechno precetla ale ani nevim na co mám reagovat:))...

Hanko, musim se taky mrknout na ty krosničky, Elišce se totiž v kočárku moc nelíbí ani ve sportákový variantě, ledaže jí furt něčím krmim, to pak joo.. tak sjem zvědavá na tu vaší Nikei ... jo a jogurt ji elča myslím asi zhruba od osmýho měsíce, ale už si to moc nepamatuju, v každým případě jí moc chutná a jeden samotný jí nestačí, nejradši ho má s banánem a nebo boruvkama:))

Lucko, ve středu jdem do poradny tak jsem zvědavá na tu moji hubendíru, no ale přijde mi že se trochu spravila, tak jsem zvědavá, jak dopadne souboj těch našich nítěnek:))

včera holky na plavču skákaly samy z okraje do bazénu a hrozně se jim to líbilo, a lá já se trochu bála, takže jsem to poprvý fakt zkazila - nejen že, jak jsem se koukala na Gábinu s Kačenkou a chtěla jsem to tak okopírovat až jsem na Elišku volala Kačenko á.... to jsem matka co! no a bála jsem se jí pustit, ale nějakej spís podvědomej reflex.. ale pak nám to šlo a Eli byla samozřejmě uplně v pohodě a podplavávaly zvířátka, příští týden s náma jde tatínek, tak jsem na něj zvědavá, jeslti se přidá i do vody:))

teda ale pěkně mě štve to počasí, kde je to sluníčko a zahrádky, ach jo!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.