Jasne, ze posun doby. Driv nosily zeny jenom sukne a saty a delaly v nich vsechno, vcetne práce na poli, sportu a chozeni po horach. Tak predpokladam, ze k tomu mely i nejake patricne botky.
Ja teda nosim sukne a hlavne saty porad (kalhoty mi nejsou pohodlne
), mam desitky satu a nosim je na i sport, jezdim v sukni na kole, hraju kuzelky a beach a tenis a chodim v nich i na tury, tak si k nim i vezmu patricnou obuv (tenisky, sandaly, botasky). Vzdyt o co jde, jenom jestli je ta latka mezi nohama vcelku, nebo rozpulena na 2 nohavice. Je fakt, ze na Mount Everest jsem jeste nelezla a asi ani nepolezu, tam bych si mozna naky kalhoty vzala.
A klidne si dovedu predstavit safari kosilove saty a k nim tenisky, nic buranskeho nebo ignorantskeho v tom nevidim. Nosi se i romanticke saticky s krivakem a kanadama, proc ne, nekomu to slusi. Ja nosim v zime lodickobalerinky a v lete vetsinou nejake pantofle (nebo jak bych to nazvala, treba neco takovyho https://www.shoemaker.cz/jana/damske/jana-damske-letni-pantofle-silver?p=Product&id=12198&cid=1, proste paskovy nášupky s volnou patou).