Fed, trenčkotek by se mi líbil béžový, nicměně do auta dost neprakticky..Ale za tu cenu ani za nic.
Kožený černý křivák je výborna věc, ten unosím hodně. Přes všechno.
A co jsem si uvědomila, že nešnaším. Ani na sobě a nelíbí se mi to i na druhých, jsou 3/4 kalhoty. Dřív jsem je nosila, ale už nikdy. Delší šortky ke kolenům šije třeba TH, nebo Gant a dělá to mnohem lepší nohy než ty ustřelený plandavý 3/4 a k tomu trekový sandály. To je dost uniforma léta českých mužů i žen, a já to teda nemám rada. A top je k tomu nátělník..uff.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.