Testicko neporadim, ale rizky v troube delam porad..Mam litinovy hrnec, v tom rozpalim vetsi mnozstvi oleje, a ty rizky tim olejem jen protahnu, fakt jen malou chvilku, prendam na pececi papir a upecu dozlatova v troube, bezvadny je to hlavne na maso, ktere se dela dele, veprove a kureci stehenni..A kdyz se dela vetsi mnozstvi, tak u toho clovek nemusi stat..Pecu v troube cca na 170 st..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.