Manžel měl ode mě zakázáno dívat se mi při porodu do rozkroku a taky to dodržel, i když ho PA lákala podívat se na hlavičku. Na pultě měl rozloženou knihu "Partner u porodu" a kontroloval, jestli personál nedělá nějaké vylomeniny. Někomu vynadal, že bude mít průšvih, když mi nedobrovolně píchnou vodu, že se známe z primářem (chtěla jsem mít u porodů jen PA). Byl trochu jak Mattis v Ronji. Jen teda doma mě čekal bordel a nikdo nepomáhal a brblal ohledně mytí nádobí.
U 2 dětí ze 3 jsem stříhala pupečník já, muži nakonec přišlo jako šaškárna, aby to šmikal on. Dokonce nám jednou dali nůžky na památku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.