Přidat odpověď
já se klukovi vůbec nedivím, že vás nechá mluvit a on to nekomentuje, protože pokud vaše slovo je zákon, on nov dobře ví, že nemá smysl mluvit, tak čeká, až se vypovídáte a on bude moct odejít
píšeš, že nevidíš žádný spouštěč, tak si přečti jen svoije příspěvky a představ si na jeho místě sebe
on je chudák úplně na dně sil, psychických, ve škole tráví minimálně 6 hodin denně v prostředí, kde je mu vyloženě špatně, doma musí na slovo poslechnout, když projeví názor, třeba blbě, dostane vyndáno, na zadek, v 11 letech!, vaše slovo je zákon,
zakážete a seberete mu všechno, co ho baví a co může vůbec dělat, je jak ve vězení, povoleny jsou vycházky a práce s rodiči,
dva týdny se pokouší vymezit a dostat se z toho a výsledek - asi nebude oslava narozenin
Jak to pochopí? nestojí o mě, nemají me rádi, nezáleží jim na mě, považuji mě za nejhoršího,
výsledek? dobře, tak já teda nejhorší budu
toho jste dosáhli a je nejvyšší čas to změnit
využít změny školy, narozenin a udělat změnu, ale nejen on, taky vy si musíte uvědomit, že máte kluka, který ještě tak rok a mnohem větší vliv než vaše výchova budou mít vrstevníci, to je normální a musí to tak být
a pokud to teď nezměnite a třeba to ještě zhoršiíte, budete mít problémy ještě mnohem větší a možná i trvalý
Předchozí