Přidat odpověď
No, to jste se asi dostali do nekonečné spirály trestů a dalších přestupků, ne? Co by vlastně syn tak mohl ve volném čase dělat, když jste mu všechno zakázali??? Ve škole asi o ohledem na poruchy moc vzdělávacích úspěchů nezažívá, takže pravděpodobně je spíš v partičce podobně neúspěšných, fyzické vybití jste zakázali, přístroje doma taky zakázali, čekáte, že bude vzorně chodit po chodníku do školy a zpět a doma se celé odpoledne učit? Samozřejmě, že by neměl lézt na kříže (vysvětlit proč ne), hřbitovní zeď už mi přijde jako menší kalamita - bylo by vhodné doporučit klukům, kam tedy mohou lézt (přijde mi mnohem lepší, když někde lezou, než sedí celé odpo u x-boxu). Sprejování budky je samozřejmě špatné - měli by to kluci vyčistit. Jestli existuje u Vás něco, kde by sprejovat mohli (pokud tedy se snaží alespoň o nějaké výtvarné pojetí a ne jen tupé stříkání klikiháků), bylo by to super, jinak asi mají smůlu, ale určitě bych kvůli tomu nezakazovala fotbal - to mi tedy přijde jako největší hrůza, co jste udělali. To, jak tady někdo psal o "amnestii k narozeninám" by mi tedy přišlo jako ideální řešení. A asi by bylo fajn se zamyslet, jaké radosti vůbec syn má ve svém životě a případně jak mu pomoct, aby měl těch radostí víc a ne míň ...
Předchozí