Přidat odpověď
Holky,díky za projevenou solidaritu:-)
Ta sousedka už tu celkem dlouho nebyla,naposledy tak před devíti měsíci s cca desetiletou dcerou(!!!),před tím tu byl 2x její manžel,ale to je takový neškodný podpantoflák a myslím,že byl pouze vyslán manželkou...
Do podlahy ale klepe celkem pravidelně,stačí,když Míša slabou minutu křičí a už to nad námi ťuká,někdy i ve dne:-))
Holt je asi alergická na dětský pláč,možná i na zvuky obecně.Jednou tu v pět ráno řvala na nějakýho chlapa,co si nastartoval auto,aby se zahřálo (mně teda vzbudil až její křik:-) Taky pro ní musí být moc fajn popeláři,atd...
Ivčo,máte krásný fotky,ten Honzíček je tááák roztomilý,jak se na něj vůbec můžeš zlobit?:-)))
Tobě to s bříškem taky sekne,krapet vyrostlo,od té doby co jsme se neviděly,viď?:-)
Ale jinak teda Tvůj váhový přírůstek odhaduju do 10kg celkem,to jsi statečná,jak se v těhu dokážeš ovládat!
Míša samozřejmě taky naschvál zlobí,ale teď už mám další metodu na jeho křik.Za prvý slíbil tygříkovi,který mu dává bonbóny,že bude už hodný,aby nám tu nezvonili cizí lidi a za druhý jsem mu řekla,že kdyby pořád hodně a schválně křičel,tak ta ošklivá paní,co bydlí nad námi,se nabídla,že si ho vezme k sobě a odnaučí ho to...Doufám,že to není moc velký psychický teror,zatím to celkem funguje...V noci neřval,raději se připlazil k nám do ložnice...:-)
Ale to je v pořádku,holky na srazíku viděly,jak jezdí na skluzavce (bez dopomoci),nebo u kámoše na motorce..Už se s tou sádrou dokonale sžil.
Jo a jak jsme na srazíku probíraly,že si musíme před dětma dávat bacha na jazyk,protože všechno použijou a hned si zapamatujou,tak...jsem ráno vyslechla rozhovor táty a Míši,bylo to na WC:
Míša: "Tatínku já se vyčůrám a dostanu od tygříka bonbón za čůrání."
táta: "Tak o tom nic nevím,že by jsi za čůrání dostával bonbóny."
Míša: "Já o tom taky nic nevím!",na okamžik se odmlčel a pak si pro sebe zaklel "já se na to vyseru!"
Je to trapas,co ten kluk má za slovní zásobu,ale jak to umí použít!To jsem sem musela napsat:-)
Předchozí