Vlasy mi padají už roky. Trochu se to srovnalo když jsem opravdu poctivě brala železo, ptž mívám katastrofální hodnoty. Teď už ho půl roku neberu a vlasy zase padají. Covid jsem měla v dubnu, takže mám čekat že to začne padat ještě víc? No potěš koště teda.. Jinak myju vlasy šamponem Eucerin DermoCapillair a používám tonikum stejné řady. Zrovna má Benu lék. akci 1+1 zdarma, dnes jsem si objednávala další, asi to trochu funguje a kdosi tady ho doporučoval. Ale stejně si myslím, že jestli je to vnitřní záležitost, která padání způsobila, že to žádný šampon nevytrhne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.