Bouřko, když jsem byla poprvé těhotná, koupili jsme si po letech stěhování sem a tam konečně pidibyteček. To jsem ho vlastně ještě tak moc neznala. Všechno jsme si tam sami natírali, dávali dohromady. Nad dveřma v předsíňce byla dlouhý police a na tý stála moje váza s kytkama. On natíral bílou barvou, dveře a tu polici. A najednou se mě ptá:" Tu vázu tady takhle chceš mít??" Přikývla jsem, že jo. Pak se mi to rozleželo v hlavě a šla jsem se podívat, proč se na to vlastně ptal...
No proč...Proč by se natíral s tím místem pod vázou, že jo. Když tam přece zůstane. Normálně to objel okolo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.