Přidat odpověď
Evi,tak Míšův rozhovor s tatínkem,to je teda hustota.Nasmála jsem se pořádně.
Jak dlouho ještě bude mít tu sádřičku?Dva týdny?
Jinak,Honzík sice jako andílek vypadá,ale opak je tvrdou realitou.Na ulici mě zastavujou cizí lidi,že mám krásný děťátko a hned z toho vyvozujou,jaký to musí být zlatíčko a naprosto hodný dítko.No a vysvětli jim to.... :o)
S váhou jsi to trefila,minulý týden mi v průkazce přibylo přesně 10 kg (ale určitě jsem trochu přibrala už předtím,než jsem svoje těh. zjistila).
Tak zkouším druhý den se nerozčilovat nad prckovo vztekáním a naschválama.Zatím mi to s menšíma výjimkama docela jde.Včera opět nechtěl spát po obědě a samozřejmě opět odpadnul po 18. hodině.V noci byl 3x vzhůru,z toho jednou snad přes půl hodiny a celou dobu se stěhoval střídavě mezi svojí,mojí i Honzovo postelí.To už mi docela lezlo na nervy.Jsme od včerejška doma sami,Honza jel do Prahy a vrátí se někdy dneska.Ale byl doma můj taťka,jde do práce až zítra,tak byl pro jistotu v pohotovosti :o)
Teď teda pustím malýmu Krtka a dojdu zatopit,je dneska dost chladno.Ani se nebudu už pokoušet ho dávat spát,třeba překvapí a usne sám při Krtečkovi :o)
Předchozí