Přidat odpověď
to zase né. Na to jsou školení kvalitáři a technologové výroby, kteří si svoje chuťové buňky hýčkají. Neustále musí dělat testy na to, zda odhadnou typy chutí, vůní, barev a tak. Ono to není moc zábavné. Komise pěti lidí s vypilovanými chutěmi a vůněmi ochutná pár deci a musí se shodnout, že to půjde do distribuce. Pak to z nich vyprchá a jedou dom třeba autem. Ti, co konzumují hodně (a není jich ve firmě málo) můžou ty chuťové buňky právě pohřbít častým pitím. Alkohol ničí všchno možné včetně chuti a vůně. Každý sládek se musí pak držet spíš pozadu s pitím, aby mohl svoji práci dělt dlouho.
Já dělám v pivovaru administrativu a exkurze po provozu. Patřím spíš k těm, co konzumují víc, než by měli. Jediné, co musím vždy odegustovat, je pivo pro turisty. Tož to je moje jediné nutné pití v rámci pracovního procesu.
Předchozí