No jahodová je nejlepší z jahod. Svěží je, pokud čerstvé ovoce nakrájím, jen velmi krátce povařím a použiju želírovací cukr nebo pektin určený k poměru 1:2 nebo 1:3. Přesně podle návodu. I tak teda jahodová časem dost tmavne. Já už roky jahodovou nedělám, jen meruňkovou, ze sobeckého důvodu, mám na jahody alergii.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.