Přemýšlím o všech těch věcech, který mi kdy přišly do života a zase odešly. Při odchodu se dotkly mě a možná i někoho jiného. Možná se kamarádky nerada dotkneš a možná taky ne - v případě, že je kamarádka rozumná žena. Já jsem taky trochu umělkyně a taky trochu emotivní stvoření, proto se mě dotkne ledacos. Ale jsem taky trochu inteligentní a letitá, takže vím, že vše je tu dočasně. I obrazy. A dotčení taky. Nežádoucí obraz bych si na zeď už nedala, nekomentovala bych a nechala kamarádku, ať si se svým dotčením a emocemi nějak poradí. Člověk se prostě občas někoho dotkne. Rád i nerad. Pokud by to chtěla probrat a rozebrat, řekla bych jí své pochody. Kamarádka to mileráda pochopí. Však je to tvoje kamarádka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.