Předpokládám, že do té kalkulačky vybrali takové věci, které jim v tom originálním výzkumu vyšly jako silně vypovídající (pro mě některé taky překvapivé, třeba ta webová stránka:)). Ale všechno, co testovali, v té kalkulačce určitě není. Mně vyšla hranice mezi kosmopolitní a zajištěnou třídou - hraje v tom zasadní roli, v jaké době to vyplňuju a jak mám zrovna vysoký úvazek a s tím tedy příjem. Teď s 0.4 jsem kosmopolitní, s 0.6 jsem byla zajištěná :) Což je trochu legrační :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.