marodi, je mi vás všech líto a držím palce ať to brzo přejde! eli taky v noci trochu chrčí v nose, ale přes den to vždycky přejde i když jsme měly ted za sebou dvě plavání, tak snad to zvládne bez úhony, tak ať je vám všem líp!
teda Lucko to je pech! ale koukala jsem dneska na prochajde, ze jsou tu vseude postaveny zákazy a jinak jsi teda šikula skrz naše okna už taky není vidět, ale já bych si během eliščího spánku nestihla ani napustit kýbl:))
a souboj Eliška vyhraje!když ne teď tak příště určitě, zvětším jí porce:))ale Vali je rozhodně delší to je fakt! no uvidíme ve středu:))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.