| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky holky, jak vidím je tu spousta nových těhulek. Všem gratuluji.
Co se týče cvičení, tak jsem v těhotenství chodila na balony k mgr.Křemenové a je fakt že jsem se cítila naprosto skvěle. Taky jsem měla úžasně lehký porod, ale to mohlo být taky něčím jiným :))) Na plavání jsem nechodila kvůli atop.ekzemu a ani s malou jsme plavat nechodily. Jen potom na cvičení maminek s dětmi taky ke Křemenové.

Pak tu někdo psal o tom, že shání domeček. My jsme něco podobného řešili asi před pěti lety. Chtěli jsme naprosto stejnou lokalitu (březnice, Bohuslavice) ale domky tam byly neúnosně drahé. Nakonec jsme náhodně narazili na domek v Doubravách (asi 3km od Bohuslavic směrem na Luhačovice) tzn asi 10km od zlína. Bydlíme tu asi 4 roky, rok jsme dělali rekonstrukci. Domek stál jen 300tis. Jsme tu strašně spokojení. Teď jsme se začali zapojovat do místního dění a s pár holkama organizujeme akce pro děti a rukodělné kurzy. Taky jsme si na obecním úřadu vymohli místnost na klubovničku pro děti. Teď nám tam budou dělat topení a pak si to už upravíme k obrazu svému :)) Strašně se na to těším. T
Takže pokud někdo shání bydlení můžu Doubravy vřele doporučit. Autem je to do Zlína 15min a autobus jede téměř každou půlhodinu. Myslím, že jsou tu volné i nějaké stavební obecní pozemky.
Pa Lenka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.