ještě se to liší cukrem, ve 2:1 je dextroza, ve 3:1 fruktoza, ale to je zase přírodní v 1:1 je pektin taky, jen je ho tam míň 18 procent, v tom 2:1 je 19 procent a ve 3:1 je 24 procent v těch slabších je dextroza, v tom silnějším fruktoza ale to není nikde žádná chemie, která by měla škodit
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.