Huso, nás je 5, jezdíme ven hodně a rádi. Vařit jsou schopni 3 z nás, tak se střídáme. Snídaně dělává manžel, obědy děláme jednoduché. Omáčky a knedle nevvářim, ale na špagety s kečupem jsme snobi. Děti jsou schopné nakupit čerstvě upečené bagetky v kterékoliv evropské zemi, a dost je t baví. A takový francouzský supermarket, to je pro mě radost vybírat to jídlo
Restauraci dáme tak 1x zá léto.
Obvykle si vaříme třeba brambory + něco na pánev, rizoto, fazole, čočka, čína, těstoviny, suši.
Ono je třeba jít na to chytře: když mám brambory ke korsickým klobáskám, udělám jich víc, druhý den je omeleta, nebo svěží bramborový salát. Vždy jíme hodně zeleniny, obědy v tom vedru máme jen lehké, studené.