Tak pokud vyznáváš tento styl dovolený, tak chápu.
My k moři jedeme na 14 dní a většinou to prodloužíme na 3 týdny až měsíc, dle hlídání zvířectva.
První týden až dva máme nějaké ubytování a pak se různě touláme a něco seženeme, chceme něco vidět a nejen ležet na pláži.
A vaření z místních surovin nás baví stejně jako ochutnávání místních jídel v restauracích. Většinou je to vaření ve stylu něco na gril nebo na pánev a salát + místní sýry a uzeniny.
V restauraci většinou dáváme mořské plody nebo třeba jehněčí, ale volíme restaurace trošku mimo turistický ruch.
Když vidím restaurace na promenádách, tak si vždy vzpomenu na svoji první dovolenou v Benátkách a u moře vůbec, kde jsem si dala tu nejdražší a nejhnusnější pizzu svého života, ale bylo to na nábřeží a to se počítá. To mi bylo 16 a měla jsem pocit světáctví.