Mně Říčany připadají hrozné v tom, jak je tam taková spousta lidí na tak malém prostoru, strašné množství aut. A já mám ráda lesy a kopečky, čili nic pro mě. Obé zde na Kladensku máme za barákem v míře vrchovaté, ale zase ta skladba obyvatelstva je tu bohužel šílená, z čehož plyne to, jak to tu vypadá. Takový bordel myslím nemají kromě indických slumů nikde. Kladno se v žebříčku vesele propadá níž a níž.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.