Evelyn, to byla tak strašná móda! Tu jsem tedy opustila velmi rychle a velmi ochotně ihned, jak osmdesátá léta pominula. Mám svůj styl, který jsem si vytříbila v průběhu dospělosti, z aktuálních módních trendů si vybírám vždycky to, co mi sedne, rozhodně se ale nedržím žádného retra. Z osmdesátých let tedy opravdu ničeho. Moje maminka, která je starší než paní Trump, to ostatně dělá úplně stejně jako já.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.