Sešly se dvě věci - zbylo mi trochu láku od okurek a je potřeba zpracovat zelené fazolky.
Vzpomněla jsem si na babičku, tak fazolky (asi) povařila, zchladila a pak nacpala do sklenic s nějakým nálevem a zavařila. Vůbec netuším, jestli se jednalo o stejný nálev jako na okurky, jestli přidávala nějaké koření, jak dlouho a na kolik zavařovala...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.