| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak holky, držte se! Úplně to s vámi prožívám ....

Květo, v Motole to kdysi dělali taky ambulantně, ale teď už jen s narkózou. Hlavně ať už je to za námi!

U nás je hnusně, prší a je zima, ještě že se stále topí. Tak abychom se ještě víc zahřáli, jsme si večer upekli muffiny, a pro velký úspěch je asi budeme ráno opakovat :) kdepak hubnutí :))

Štěpánko, ještě jsem si vzpomněla na to pročištění organizmu - můžeš také zkusit bílé jogurty bez konzervačních látek, s bifidogenní probio kulturami, nebo i jogurtová mlíka, teď jsem objevila od Olmy zakysaný nápoj Revital Active s Aloe Vera, je fantastický!!!!! I Robert, který tyto věci moc nemusí, se po něm olizoval a dožadoval se dalšího :)

A ještě mám tip pro Pražandy - celý víkend je na výstavě díla Zdeňka Buriana pořádána dílna pro děti v prahistorickém stylu (od 14,30 do 17,30).

Hezký zbytek víkendu!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.